L'Aula

Música en família amb Lídia Trujillo

Curs de música per als més petits.

Són sessions dissenyades per gaudir de la música en família les quals potencien la relació pares-fills d’es dun espai molt diferent de l’habitual: la música.

A través de cançons, danses, jocs de falda i patrons rítmics ajudarem als més petits de casa a descobrir el seu cos, la seva veu, el seu entorn, els altres, i d’aquesta manera ajudar-los en el desenvolupament de la imaginació i la creativitat.

Una altra eina que ensenyarem als nens a través de la música és la canalització i transformació de les emocions, bàsiques en el desenvolupament emocional dels nens.

Conceptes com el ritme, la pulsació, l'anticipació musical, respectar el torn i la musicalitat seran els principals objectius a assolir en aquestes sessions.

Així doncs, el curs preten familiaritzar les famílies amb tots aquells recurssos i eines que ens ofereix el gran llenguatge que és la música, imprescindibles en el nostre dia a dia.

Les sessions estan pensades per utilitzar com a únic mitjà de comunicació la música i l’expressió corporal. Aprendrem conceptes musicals a través de la veu i el cos amb cançons i danses prèviament dissenyades per assolir els objectius marcats.

Classes de 45 minuts.

GRUPS I PREUS:

Matrícula 20 euros

Grup I: De 5 mesos a 3 anys
35 euros no soci / 28 euros soci

Grup II: De 3 a 6 anys
35 euros no soci / 28 euros soci

Límit de 10 alumnes per grup.

Si et matricules abans de setembre, et surt la matrícula gratuïta!