Música en família

Teatre musical amb Carlos Gramaje

Aquestes sessions estarán dissenyades per gaudir de la música en família les quals potencien la relació pares-fills d’es dun espai molt diferent de l’habitual: la música.

A través de cançons, danses, jocs de falda i patrons rítmics ajudarem als més petits de casa a descobrir el seu cos, la seva veu, el seu entorn, els altres, i d’aquesta manera ajudar-los en el desenvolupament de la imaginació i la creativitat. 

Una altra eina que ensenyarem als nens a través de la música és la canalització i transformació de les emocions, bàsiques en el desenvolupament emocional dels nens.

Conceptes com el ritme, la pulsació, l’anticipació musical, respectar el torn i la musicalitat seran els principals objectius a assolir en aquestes sessions.

Així doncs, el curs preten familiaritzar les famílies amb tots aquells recurssos i eines que ens ofereix el gran llenguatge que és la música, imprescindibles en el nostre dia a dia. 

Les sessions estan pensades per utilitzar com a únic mitjà de comunicació la música i l’expressió corporal. Aprendrem conceptes musicals a través de la veu i el cos amb cançons i danses prèviament dissenyades per assolir els objectius marcats.

El curs es impartit per Lídia Trujillo

Preu (pagament trimestral):

X€ soci (X€/mes)

X€ no soci (X€/mes)